fbpx

Agència de

Màrqueting  Digital

Connecta, converteix, triomfa

ojo version web
ojo version web
Home Who we are
10 Robot 1

QUI ÉS DIVISUAL?

LA TEVA AGÈNCIA DE MÀRQUETING DIGITAL
A
ESPANYA I ANDORRA

DIVISUAL PROJECT, més que una agència de màrqueting digital; els vostres aliats estratègics en el món digital. Establerts a Andorra la Vella, la nostra empresa opera tant a Andorra com a Espanya, treballant incansablement per millorar la presència en línia d’altres empreses.

Conèix-nos

NOSALTRES SOM DIVISUAL

Juan Pe Navarro

Direcció de Márqueting

María Quiñonero

Direcció de la creativitat

L'ÚNICA AGÈNCIA DE MÀRQUETING DIGITAL QUE S'AJUSTA A LES TEVES NECESSITATS

El nostre enfocament personalitzat és el que ens diferencia.

Oferim una atenció al client de primera línia, establint un contacte directe amb cada client i realitzant un estudi personalitzat exhaustiu per adaptar les nostres estratègies a les seves necessitats específiques.

El teu èxit és la nostra motivació constant.

Servicios de marketing digital - diseño y creación web

Creació de pàgines web

Dissenyem i desenvolupem llocs web optimitzats per a l’SEO des del principi, de manera que la teva empresa tingui una presència en línia sòlida i ben posicionada.

Servicios de marketing digital - gestión de RRSS

Gestió de xarxes socials

Gestionem els teus perfils a les xarxes socials de manera efectiva, desenvolupant estratègies específiques per a cada plataforma i promovent la participació de la teva audiència

Servicios de marketing digital - Contenido visual

Creació de contingut

El nostre equip de cinema i producció audiovisual genera contingut atractiu i de qualitat, des de vídeos impactants fins a articles informatius.

Servicios de marketing digital - Estrategias personalizadas

Estratègies comercials

Creem estratègies personalitzades que transformen visitants en clients, augmentant les teves taxes de conversió i el teu retorn d’inversió.

SERVEIS PERSONALITZATS PER AL TEU PROJECTE

m3 img7

Invertir en Màrqueting Digital

El màrqueting digital et proporciona l’oportunitat d’arribar a una audiència global. Amb estratègies efectives, pots superar les barreres geogràfiques i connectar amb clients potencials a qualsevol part del món.

Mitjançant el màrqueting digital, pots dirigir-te de manera específica a la teva audiència objectiu. Mitjançant eines de segmentació avançades com la demografia, els interessos i els comportaments en línia, pots enfocar els teus esforços en les persones que tenen més probabilitats de convertir-se en els teus clients.

El màrqueting digital ofereix un retorn de la inversió molt més alt en comparació amb els mètodes tradicionals de publicitat. Amb la capacitat de mesurar i seguir el rendiment de les teves campanyes, pots optimitzar les teves estratègies per obtenir resultats encara millors.

El màrqueting digital et permet interactuar directament amb la teva audiència a través de diferents canals com les xarxes socials, els correus electrònics i els comentaris al bloc. Aquesta interacció fomenta la confiança, reforça la fidelitat dels clients i genera un major compromís amb la teva marca..

En un món cada vegada més digital, és fonamental estar present en línia i destacar davant de la teva competència. El màrqueting digital et permet competir en igualtat de condicions, independentment de la mida de la teva empresa, sempre que tinguis una estratègia sòlida i efectiva.

get in touch1
Get in touch image

¿COMENCEM?

EXPLICA'NS el teu PROJECTE

Hola Divisual!
Scan the code
¿Podemos ayudarte?